feed-image Abonneren
Leer met mij mee!
donderdag 01 maart 2012 23:01

Oké, dit is mijn volgende uitdaging voor 2012: mezelf verder professionaliseren in SEO (Search Engine Optimization) en mijn kennis en ervaring met je te delen. Van basis tot aan gevorderd door hier regelmatig over te bloggen. Vorig jaar woonde ik een workshop bij over SEO. De workshop had de sexy titel ‘Googalicious Schrijven’ waar logischerwijs veel publiek op afgekomen was. Tijdens de workshop maakte de trainer grote stappen vooruit. Lees: uit de vragen van het publiek bleek dat het overgrote deel van de terminologie onbekend was. Vraag en aanbod sloten hier niet helemaal op elkaar aan. Op internet is enorm veel te vinden over dit onderwerp, daar heb je mij niet voor nodig. Maar waar te beginnen? Vandaag kwam ik een interessante blog tegen waarin de SEO community gevraagd werd naar hun bronnen. Bloggers, aangeprezen tutorials, termen en boeken worden hier behandeld. Zeker de moeite waard om dit als informatiebron op te nemen. Ik zal deze bronnen onder meer ook behandelen in mijn blogs. Mocht je zelf informatie met mij willen delen,  dan nodig ik je uit om deze als comment op deze pagina achter te laten. Bedankt alvast voor je bijdrage smiley.
 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen